• Начало»
  • Актуални новини и продукти (още...) 

Актуални новини и продукти (още...)

Музей на Nestle-Вевей, Швейцария. На площ от 3000 кв.м. са реализирани уникални органични форми, чиито дизайн е дело на архитектите от Concept Consul. За изпълнението на този проект беше използван новият модел платно Barrisol Reverso, като то дава възможност за постигане на 3D форми с най-високо качество.


За пореден път платната Барисол бяха в центъра на световните събитията, а именно срещата на НАТО в столицата на Полша - Варшава. От светещи платна Барисол бяха изработени тридесет и четири "диамантени" лампи, който изобразяват логото на НАТО и които допринесоха за уникална атмосфера на самата среща.


Опънати тавани Барисол на модно ревю! Дизайнерката на луксозно бельо Шантал Томас показа редица свои колекции създадени през годините в музея за принтиран текстил в Мюлуз. За интериора бяха използвани транслуцентни и принтирани опънати платна Барисол оформящи стените и таваните на отделните сетове!


ОПЪНАТИ ТАВАНИ BARRISOL НА BEGE EXPO 2015!

За осма поредна година на 24-25 ноември 2015 г. ще се проведе водещото събитие на Балканите за игрална и развлекателна индустрия BEGE EXPO! На лоби бара освен на по питие, можете да видите и монтирани опънати тавани Барисол. Ще ви очакваме!


С уникалните си размери от 15/5 м., това произведение на изкуството наречено "Безстрашният", представлява един от най-големите проекти показани на третия фестивал на светлината в Амстердам. Създаден по идеята оригами, той има за цел да илюстрира историята на Нидерландска Индия (днешна Индонезия), чиито плавателни съдове в миналото са плавали в тези води.


С идеята да покаже последната иновативност и гъвкавост на продуктите Barrisol, френският производител Normalu S.A.S. създаде щанд, както и серия от светещи предмети представени на изложението Biennale Interieur 2014 в Кортрейк, Белгия. Уникалният дизайн е дело на Ross Lovegrove, който е известен с проектирането на триизмерни фигури. За да се насладите на този уникален продукт, можете да надникнете и тук.


Представяме Ви детайла изграден от платна Barrisol над лоби бара на изложението BEGE EXPO - Balkan Entertainment & Gaming Expo, в Интер Експо Център София! Заповядайте в дните 21-22.10.2014.


Вече и на Олимпиада! Опънати тавани Барисол допринесоха за естетичната визия на откриването на двадесет и вторите зимни олимпийски игри в Сочи. Вижте и няколно феерични кадъра!


Ексклузивно покритие "BETON" част от серията платна Barrisol Les Effet Matieres. Придава оригинален и декоративен ефект. Подходящо за стени и тавани.


На ежегодното изложение BATIMAT в Париж, чиято цел е представяне на новостите в сферата на строителството, Barrisol Normalu беше удостоена със златен медал в категорията за интериорен и екстериорен дизайн на 3D форми.


Нова линия платна Barrisol, тип "огледало". Наличност във различни варианти: сребро, злато и други. Платната се монтират на модулни рамки с форма на кръг, триъгълник, квадрат, правоъгълник и други. Сертифицирани клас A+. Каталог!


Календар BARRISOL 2013

Вече можете да изтеглите календара за 2013 ТУК!


Светещите платна Barrisol създават усещане за комфорт.


Всички продукти Barrisol са сертифицирани клас A+


Шоурум Bugatti, Германия. Това е повече от шоурум, на площ от 10 000 м2 в центъра на Берлин.

Щанд на Volkswagen, Германия. Създаден по идея на архитектурно студио Plex Group. Представлява мултимедийна структура, висока 16 метра и дълга 35 метра.

Централен офис на Cesbron, Ангерс Франция.Това е компания специализиранав производството на вентилационни системи и фотоволтажни соларни панели.


Сигурност, качество и здраве

Сигурност и качество са основни преимущества за всеки продукт на Barrisol. За да се уверите в това, можете да разгледате новата ни брошура.


Мисия Моят Дом - монтаж на опънат таван Barrisol

На връх Коледа 25.12.2011г. беше излъчен поредният брой на предаването Мисия Моят Дом, във който показахме монтаж на транслуцентен опънат таван Барисол!


Международното изложение Batimat, провело се в Париж през месец Ноември опънати тавани Barrisol бяха удостоени с наградата за дизайн. Този трофей бе връчен в резултат на иновационната политика на Barrisol да си сътрудничи с дизайнери при проектирането на нови продукти.


BARRISOL продължава да обогатява продуктовата си гама, като в този случай беше реализирана уникална концепция разработена в сътрудничество с Джоел Валон - художник, като изделието е наречено "фотьойла" на Валон. Дизайнът е адаптивен и елегантен.

Осветително тяло PLUS. Иновативен проект роден благодарение на работата между BARRISOL и младата дизайнерка Alix Videlier. Създава комфорт и атмосфера и е приложимо, както в жилищни, така и в обществени места.


Единствените опънати тавани сертифицирани с клас BS1-D0

Притеснявате се за вашата безопасност! Barrisol винаги е гаранция за качеството на своите продукти: всички системи Barrisol са CE сертифицирани и BS2-D0 и BS3-D0 пожароустойчиви.

Сега, Барисол е първият производител на опънати тавани, който Ви предлага BS1-D0 пожароустойчив сертификат!