• Начало»
  • Актуални новини и продукти (още...) 

Актуални новини и продукти (още...)

Този проект съчетава различните модели платна от серията Mirror в ефектна и изключително модерна комбинация, придаваща неповторим облик на помещението!

COPYRIGHT 2009-2018 BARRISOL NORMALU S.A.S.


Върху площ от 16 000 m2 площ бяха монтирани акустични опънати тавани Барисол в Aspire Sports Dome Doha - най-големият закрит спортен център в света! Архитекти: Cico and Roger Taillibert


Невидима, безшумна, ефективна! Благодарение на постоянна температура на стените в затворено помещение, естественото движение на въздуха и голямата топлообменна повърхност на платната Барисол, допринасят за това системата Clim да осигури изключителен комфорт в случай на затопляне или охлаждане. Повече информация в брошурата!


ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!

С пожелание за здраве и успехи!


Музей на Nestle-Вевей, Швейцария. На площ от 3000 кв.м. са реализирани уникални органични форми, чиито дизайн е дело на архитектите от Concept Consul. За изпълнението на този проект беше използван новият модел платно Barrisol Reverso, като то дава възможност за постигане на 3D форми с най-високо качество.


За пореден път платната Барисол бяха в центъра на световните събитията, а именно срещата на НАТО в столицата на Полша - Варшава. От светещи платна Барисол бяха изработени тридесет и четири "диамантени" лампи, който изобразяват логото на НАТО и които допринесоха за уникална атмосфера на самата среща.


Опънати тавани Барисол на модно ревю! Дизайнерката на луксозно бельо Шантал Томас показа редица свои колекции създадени през годините в музея за принтиран текстил в Мюлуз. За интериора бяха използвани транслуцентни и принтирани опънати платна Барисол оформящи стените и таваните на отделните сетове!


ОПЪНАТИ ТАВАНИ BARRISOL НА BEGE EXPO 2015!

За осма поредна година на 24-25 ноември 2015 г. ще се проведе водещото събитие на Балканите за игрална и развлекателна индустрия BEGE EXPO! На лоби бара освен на по питие, можете да видите и монтирани опънати тавани Барисол. Ще ви очакваме!


С уникалните си размери от 15/5 м., това произведение на изкуството наречено "Безстрашният", представлява един от най-големите проекти показани на третия фестивал на светлината в Амстердам. Създаден по идеята оригами, той има за цел да илюстрира историята на Нидерландска Индия (днешна Индонезия), чиито плавателни съдове в миналото са плавали в тези води.


С идеята да покаже последната иновативност и гъвкавост на продуктите Barrisol, френският производител Normalu S.A.S. създаде щанд, както и серия от светещи предмети представени на изложението Biennale Interieur 2014 в Кортрейк, Белгия. Уникалният дизайн е дело на Ross Lovegrove, който е известен с проектирането на триизмерни фигури. За да се насладите на този уникален продукт, можете да надникнете и тук.


Представяме Ви детайла изграден от платна Barrisol над лоби бара на изложението BEGE EXPO - Balkan Entertainment & Gaming Expo, в Интер Експо Център София! Заповядайте в дните 21-22.10.2014.


Вече и на Олимпиада! Опънати тавани Барисол допринесоха за естетичната визия на откриването на двадесет и вторите зимни олимпийски игри в Сочи. Вижте и няколно феерични кадъра!


Ексклузивно покритие "BETON" част от серията платна Barrisol Les Effet Matieres. Придава оригинален и декоративен ефект. Подходящо за стени и тавани.


На ежегодното изложение BATIMAT в Париж, чиято цел е представяне на новостите в сферата на строителството, Barrisol Normalu беше удостоена със златен медал в категорията за интериорен и екстериорен дизайн на 3D форми.


Нова линия платна Barrisol, тип "огледало". Наличност във различни варианти: сребро, злато и други. Платната се монтират на модулни рамки с форма на кръг, триъгълник, квадрат, правоъгълник и други. Сертифицирани клас A+. Каталог!


Календар BARRISOL 2013

Вече можете да изтеглите календара за 2013 ТУК!


Светещите платна Barrisol създават усещане за комфорт.


Всички продукти Barrisol са сертифицирани клас A+


Шоурум Bugatti, Германия. Това е повече от шоурум, на площ от 10 000 м2 в центъра на Берлин.

Щанд на Volkswagen, Германия. Създаден по идея на архитектурно студио Plex Group. Представлява мултимедийна структура, висока 16 метра и дълга 35 метра.

Централен офис на Cesbron, Ангерс Франция.Това е компания специализиранав производството на вентилационни системи и фотоволтажни соларни панели.


Сигурност, качество и здраве

Сигурност и качество са основни преимущества за всеки продукт на Barrisol. За да се уверите в това, можете да разгледате новата ни брошура.