За нас

Опънати тавани BARRISOL
 

Барисол България е официален представител на Barrisol - Normalu S.A.S. (Франция).

Прецизни и точни при изпълнението на поетите ангажименти, утвърждават нас Барисол България като лидер в дистрибуцията, монтажа и поддръжката на опънати тавани в България. С високо квалифицираните офис служители и монтажни групи (специализирали във Франция, Германия, Италия и др.), професионална техника и оборудване на най-високо ниво, ние сме гъвкав, ефективен и надежден партньор. Над 15 годишният ни опит и множеството реализирани обекти, както в България, така и в чужбина в областта на сухото строителство и всички познати таванни системи, ни дават гордост и самочувствие за предоставяне на висококачествено обслужване. 

Като представител от 2002 г. на френската компания Normalu S.A.S. – световен лидер в опънатите тавани, черпим около 40 годишен опит.   Фабриката, намираща се в северна Франция, произвежда продуктите Barrisol за своята дистрибуторска мрежа в цял свят, част от която сме и ние.

От 2007 година фирмата е директен вносител и на двойни инсталационни подове Newfloor - Италия. Основана през 1986 г. Newfloor е специализирана в производството и търговията на двойни инсталационни подове. Единствените производители, които предлагат нестандартни размери на панелите. Разнообразни покрития от гума, линолеум, PVC, ламинат, паркет, мокети, гранит, мрамор, гранитогрес, стъкло и други. 

От 2009 година компанията е официален представител на FF Systembau - Германия. Основана през 1991г. като специализирана фирма за сухо строителство, FF Systembau предлага производство и дистрибуция на ревизионни клапи за системи от гипсокартон. Подходящи за всякакви помещения. Възможност за монтаж в гипскартонови стени и тавани, както и в тухлен зид. Освен стандартните размери, предлагаме и разнообразни нестандартни размери на ревизионните клапи. Вратичките са снабдени със сигурен и здрав механизъм. Капакът на ревизионният отвор е изработен от импрегниран гипсокартон, което позволява употребата им в мокри помещения и бани. Предлагаме и пожароустойчиви ревизионни клапи с различни характеристики отговарящи на Европейските стандарти за горимост. Лесен и бърз монтаж.