Барисол Транслуцент Класик

Системата Барисол Транслуцент Класик се състои от светлопропускливи платна, които дават възможност да се освети частично или изцяло тавана на дадено помещение. Благодарение на своята уникална структура, платната Барисол позволяват еднакво разпространение на източника на светлина, който се монтира над платното. Чрез подходящо осветление и транслуцентно платно Barrisol може да се постигне ефект на дневна светлина.

Видовете осветление, които могат да се монтират над транслуцентните платна Барисол са:

• Луминисценти тела;
• LED осветление;
• Фиброоптика.

Благодарение на различни цветове и степени на светлопропускливост на платната, може да бъде постигната  дифузна, цветна или естествена светлина. Транслуцентните платна Барисол могат да бъдат монтирани, както на таван, така и на стена. Възможно е да се постигнат и 3D форми. Върху транслуцентните платна могат да се принтират изображения, снимки и дори лога и така да се създаде специфична атмосфера.

  

Системата Барисол Транслуцент Класик разполага с 13 варианта на платна, които могат да бъдат акустични, перфорирани или принтирани. Тези платна са приложими, както в обществени места, така и в музеи, увеселителни заведения, частни домове, изложения и др.

Чрез същата техника платната Barrisol могат да се монтират и на стена. Този вариант е идеално решение за декориране на изложбени зали, щандове, магазини, ресторанти, казина и др. Отново има възможност за осветяване в различни варианти с цел постигане на комфорт и уникална атмосфера.

   

PDF file (download)